Yksityisyys

Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ


Finfina Oy ( Y-tunnus: 2417304-5 )

Jollaksentie 62 C 24

00850 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ


Risto Suvanto

Puhelin 0447837321

Sähköposti: finfina(at)finfina.fi


REKISTERIN NIMI


Finfina.fi asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE


Henkilö on rekisteröitynyt Finfina.fin asiakkaaksi tai ostanut finfina.fi tavaraa.


REKISTERIN KÃYTTÖ–TARKOITUS


Rekisterin käyttötarkoitus on Finfinan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Finfina Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


Rekisterin tietoja voidaan käyttää Finfina.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.


Finfina.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Finfina.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse finfina@finfina.fi tai rekisterinhoitajalle.


REKISTERIN SISÃLTÃMÃT TIEDOT


Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS


Tietoja ei luovuteta Finfina.fi ulkopuolelle.


Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.


REKISTERIN SUOJAUS


Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Finfina.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Finfina.fi salasanasuojatulla palvelimella.



>