DIESEL BOOSTER LISÄAINE DIESELMOOTTOREILLE 5L

100,00  sis. alv

TOIMITUKSET VAIN YRITYKSILLE ! Kysy tarjous isommista eristä. Tehokas lisäaine kaikille dieselmoottoreille. Puhdistaa ja voitelee ruiskutusjärjestelmän, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien elinikää, vähentää pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa.Vähentää polttoainekuluja!

KYSY TARJOUS ISOMMISTA ERISTÄ : LAVAKOKO: 128 kpl  x 5L. Yhteensä 640 Litraa

Toimitus:
Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 16

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

Tehokas lisäaine kaikille dieselmoottoreille. Puhdistaa ja voitelee ruiskutusjärjestelmän, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien elinikää, vähentää pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa. Parantaa polttoainetaloutta jopa 5%. Sisältää korroosioinhibiittoreita poistaen vettä ja estäen polttojärjestelmän hapettumista ja syöpymistä. Diesel Booster on vetykäsitelty ja sisältää parafiinin hajottajia, jotka lisäävät pakkasen kestävyyttä. Nostaa setaanilukua noin 3 yksikköä, mikä parantaa taloudellisuutta ja kylmäkäynnistysominaisuuksia. Parantaa myös dieselin laatua ja säilyvyyttä. Voidaan lisätä kaikkiin dieselmoottoreihin ja polttoöljyllä toimiviin käyttöjärjestelmiin. Käyttökohteet: Kuorma-, rekka-, linja-, paketti- ja henkilöautoissa. Traktoreissa, puimureissa, viljankuivureissa ja muissa maatalouden koneissa. Autonosturit, trukit ja muut rakennustekniset koneet. Kaivinkoneissa, kauhakuormaajissa, kiinteistöhuoltokoneissa, murskauslaitteistoissa jne. Laivoissa, hinaajissa, meridieseleissä ja huviveneissä. Kaikissa dieselagregaateissa ja muissa varavoimalajärjestelmissä (esim. sairaaloissa).

EDUT:

  • Pakokaasupäästöt ja polttoaineen kulutus pienenevät yleensä 2-3%, joissakin tapauksissa vieläkin enemmän.
  • Polttoaineen kulutuksen merkitys on nykyisillä hinnoilla korostunut merkittävästi. Esim. joku 64 tonnin yhdistelmäajovaunu kuluttaa n.47 L /100 km.Jos vuotuinen ajosuorite 0n 150.000 km se merkitsee yrittäjälle dieselin hinnannousun ollessa 30 snt / litra peräti 21.000€:n lisäkustannusta vuodessa.Vaikka ostat Diesel Boosteria säännöllisesti sen käyttäminen maksaa aina itsensä takaisin. Hyödyt  ja Boosterin käyttö ovat kokonaisuutta ajatellen suuret, kuin että et käyttäisi tätä tuotetta.
  • Vain 1 promille eli 1 litra 1000 litraa kohden on sopiva annostus.Yliannostuksesta ei ole haittaa mutta ei hyötyäkään.

 

ANNOSTELU:

1-3 litraa Diesel Booster lisäainetta / 1000 litraa dieselpolttoainetta

1 PURKKI  ( 300ml ) Diesel Booster lisäainetta / 150-300 litraa dieselpolttoainetta