DIESEL BOOSTER LISÄAINE DIESELMOOTTOREILLE 5L

100,00  sis. alv

KYSY TARJOUS ISOMMISTA ERISTÄ! Tehokas lisäaine kaikille dieselmoottoreille. Puhdistaa ja voitelee ruiskutusjärjestelmän, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien elinikää, vähentää pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa.Vähentää polttoainekuluja!

KYSY TARJOUS ISOMMISTA ERISTÄ : LAVAKOKO: 128 kpl  x 5L. Yhteensä 640 Litraa

Toimitus:
Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 16

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

Tehokas lisäaine kaikille dieselmoottoreille. Puhdistaa ja voitelee ruiskutusjärjestelmän, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien elinikää, vähentää pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa. Parantaa polttoainetaloutta jopa 5%. Sisältää korroosioinhibiittoreita poistaen vettä ja estäen polttojärjestelmän hapettumista ja syöpymistä. Diesel Booster on vetykäsitelty ja sisältää parafiinin hajottajia, jotka lisäävät pakkasen kestävyyttä. Nostaa setaanilukua noin 3 yksikköä, mikä parantaa taloudellisuutta ja kylmäkäynnistysominaisuuksia. Parantaa myös dieselin laatua ja säilyvyyttä. Voidaan lisätä kaikkiin dieselmoottoreihin ja polttoöljyllä toimiviin käyttöjärjestelmiin. Käyttökohteet: Kuorma-, rekka-, linja-, paketti- ja henkilöautoissa. Traktoreissa, puimureissa, viljankuivureissa ja muissa maatalouden koneissa. Autonosturit, trukit ja muut rakennustekniset koneet. Kaivinkoneissa, kauhakuormaajissa, kiinteistöhuoltokoneissa, murskauslaitteistoissa jne. Laivoissa, hinaajissa, meridieseleissä ja huviveneissä. Kaikissa dieselagregaateissa ja muissa varavoimalajärjestelmissä (esim. sairaaloissa).

EDUT:

  • Pakokaasupäästöt ja polttoaineen kulutus pienenevät yleensä 2-3%, joissakin tapauksissa vieläkin enemmän.
  • Polttoaineen kulutuksen merkitys on nykyisillä hinnoilla korostunut merkittävästi. Esim. joku 64 tonnin yhdistelmäajovaunu kuluttaa n.47 L /100 km.Jos vuotuinen ajosuorite 0n 150.000 km se merkitsee yrittäjälle dieselin hinnannousun ollessa 30 snt / litra peräti 21.000€:n lisäkustannusta vuodessa.Vaikka ostat Diesel Boosteria säännöllisesti sen käyttäminen maksaa aina itsensä takaisin. Hyödyt  ja Boosterin käyttö ovat kokonaisuutta ajatellen suuret, kuin että et käyttäisi tätä tuotetta.
  • Vain 1 promille eli 1 litra 1000 litraa kohden on sopiva annostus.Yliannostuksesta ei ole haittaa mutta ei hyötyäkään.

 

ANNOSTELU:

1-3 litraa Diesel Booster lisäainetta / 1000 litraa dieselpolttoainetta

1 PURKKI  ( 300ml ) Diesel Booster lisäainetta / 150-300 litraa dieselpolttoainetta