FFP2 Valkoinen Nanokuituhengityssuojain – 1 kpl /pussi. Koko L.

0,00  sis. alv

Hengityssuoja on pakattuna 1 kappalein kirkkaaseen suojapussiin.

Nanokuitukalvon ansiosta FFP2-sertifioitu nanokuituhengityssuojain RespiPro väri valkoinen vangitsee 99,9 % viruksista ja bakteereista. Se vangitsee myös bakteerit, pölyn, siitepölyn, allergeenit, homeitiöt ja muut patogeenit. Lisäksi se toimii molemmilla tavoilla, joten se ei suojaa vain sinua, vaan samalla myös ympärillä olevia ihmisiä.

Varasto loppu

Toimitus:

Varasto loppu

Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 16

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

RespiPro FFP2 suojain on sertifioitu tuote .Se on standardien EN 149:2001+A1:2009 GB2626/2019 mukainen.

Ainutlaatuisen Nanokuitukalvonsa ansiosta  FFP2 hengityssuojain estää virusten ja bakteereiden lisääntymistä maskin pinnalla ja tuhoaa samalla niitä.Tämä suojain tarjoaa 99,9% suojan viruksia ja bakteereita vastaan.

Hiukkasten sieppaamiseksi RespiPro hengityssuojaimen suodatus toimii mekaanisella periaatteella – sen nanokuitukalvo  toimii seulana, joka päästää ilman läpi mutta estää kaikki haitalliset hiukkaset pääsemästä hengitystieyhyeihin. Toisin kuin tavallisessa hengityssuojaimessa, jonka suodatus toimii sähköstaattisen varausten ansiosta tämän maskin suodatusteho ei laske ihmisen hengityksen kosteuden lisääntyessä ja se siltikin säilyttää 99,9% tehokkuuden vaikka se kastuisi.

Se on erittäin kevyt 3,9g ja sopii anatomisen muotoilunsa ja uusien pyöreiden korvalenkkien ansiosta täydellisesti useimpiin kasvoihin.Voit käyttää sitä niin pitkään kunnes maski on likainen tai menee rikki.Vaihda maski aina uuteen ja puhtaaseen jos korvalenkit hajoaa tai maski on likainen tai maski on revennyt jne.

Näiden erinomaisten ominaisuuksien kuten kevyt paino, kevyt hengittää sekä helppo puhua maski päällä on tätä maskia miellyttävä käyttää. Se pitää vain kokeilla.

FFP2 MASKIN EDUT:

  • Nanokuitukalvo joka vangitsee 99,9% viruksista ja bakteereista
  • Erittäin kevyt 3,9g  verrattuna perinteisiin FFP2 maskeihin joita myydään eri kaupoissa.Kevyempi kuin A4 paperi ( 5g )
  • Helppo puhua  ja hengittää maskin läpi
  • Anatominen muoto yhdessä nenäpidikkeen kanssa takaavat hyvän istuvuuden  kasvoille, jotta ilmaa ei pääse tunkeutumaan hengityssuojan ympärille
  • Pyöreät korvasilmukat ovat joustavat eivätkä paina tai kohdista painetta korviin niin paljon kuin perinteisissä maskeissa.Paketissa mukana korvanauhalle klipsi jolla voi pään taakse kiristää nauhat
  • Blokkaa myös pölyn -ja siitepölyn, homeitiöt ja muut allergeenit
  • Ihanteellinen suoja julkisessa liikenteessä, junissa, linja-autoissa ja lentokoneissa, töissä, ostoksilla tai lääkärissä jne…
  • Voit käyttää maskia niin usein kunnes se on likainen tai rikki. Hävitä likainen maski ja vaihda silloin puhdas maski käyttöön.