FFP3 Hengityssuojaimeen kiinnitettävä aktive tuuletin ( Ventilaattori ) 1pks/ 1kpl

65,00  sis. alv

AIR+ FFP3 ja FFP2 hengityssuojaimiin kiinnitettävä aktive tuuletin ( Ventilaattori ) 1pks/ 1kpl. Minipuhallin kiinnittyy hengityssuojaimeen helposti kiertämällä.Se pitää AIR + FFP3 – ja FFP2 suojaimet kuivana ja hiilidioksittomana 4 tuntia yhdellä latauksella. Vähentää suojainten sisään jäävän lämmön, kosteuden ja hiilidioksidin määrää. Kun hiilidioksidi aleneen nopeasti pois suojaimen sisältä niin myös  päänsäryn ja huimauksen mahdollisuus pienenee.

Varasto loppu

Toimitus:

Varasto loppu

Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 16

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

Patentoitu AIR+ hengityssuojaimeen kiinnitettävä tuuletin torjuu haitallista hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Mikroventilaattori vähentää suhteellista kosteutta jopa 40 % ja alentaa lämpötilaa jopa 4 oC. Sisäinen hiilidioksidipitoisuus alenee nopeasti ja näin vähentää huimausta ja päänsärkyä tehokkaasti. Tuuletin ladataan USB:n avulla.Tuuletin sopii  AIR+ FFP3 ja FFP2 hengityssuojaimiin.Älyventtiili on asennettu suojaimen sisäpuolelle. Uloshengitysvirtaus avaa venttiilin suoraan, jolloin se pysyy auki tavanomaisia venttiileitä kauemmin. Puhaltimella on IP53 luokitus ja sen vuoksi suojattu pölyltä ja roiskevedeltä.

EDUT:

  • Vähentää suojainten sisään jäävän lämmön, kosteuden ja hiilidioksidin kertymistä
  • Viilentää ja pitää pirteänä
  • Vähentää päänsäryn, huimauksen ja alentuneen vireystilan kaltaisia fysiologisia oireita
  • Lisää tehokkuutta ja säästöjä
  • Eegonominen muotoilu
  • Ladattava mikro -USB liittimen avulla, uudelleen käytettävä lisäosa. Voidaan ladata taukojen aikana esim. moobiililaitteesta. Ensimmäinen latausaika n.1,5 tuntia.
  • Kevyt 26 grammaa.Ei vaikuta merkittävästi suojaimen käyttöä