Ei valikoimissa tällä hetkellä.

Kuparimaskin kangas on muuten identtinen ” tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten ( IIR/EN 14683 ) mukaisesti.Kuparimaski on steriili , hajuton ja mukava käyttää.

Toimitus: Ilmainen toimitus 0€

Varasto loppu

Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 16

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

CE/FDA -hyväksytty ( IIR/EN 14686 ) Kupari-/ kirurginen maski  on tarkoitettu suun ja nenän suojaksi.Kuparimaski sisältää kuparia jolla on tutkitusti antimikrobisia ominaisuuksia joka tarkoittaa, että kupari voi tappaa mikro-organismeja kuten viruksia ja bakteereita.Kuparimaski on itse steriloituva maski.Kuparimaskissa on 3 eri kerrosta.Ensimmäinen kerros estää pisaroiden pääsyn.Keskikerros vangitsee pienet hiukkaset, jotka voivat kulkea ulkokerroksen läpi estäen myös hiukkasten virtauksen ulospäin.Sisin kerros, joka on lähinnä suuta ja nenää on suunniteltu imemään kosteutta ja sisältää kuparioksidipolymeeneja varmistaakseen, että virukset eikä bakteerit pysty selviämään.

KUPARIMASKIN HYÖDYT:

  • Ekologinen ja pitkä käyttöikä.Kertakäyttömaskeja joudut vaihtamaan joka käyttökerran jälkeen.Säästät myös rahaa ja ympäristöä.
  • Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa.
  • Niin kauan kuin Kuparimaski on fyysisesti ehjä, tarjoaa se suojan viruksia ja bakteereita vastaan ilman sterilointia.Vaihda maski uuteen jos siihen on tullut reikiä tai se on muuten repaleinen.
  • Kuparimaskia käyttämällä suojaat itsesi sekä muut ihmiset omasta uloshengitysilmasta pisaratartunnalla leviäviä tartuntoja.
  • Torjuu 99,9% viruksia ja bakteereita
  • Steriili, hajuton, miellyttävä kasvoja vasten ja  mukava käyttää
  • TUTKITTUA TEHOA: Heinäkuussa 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan Copper Inside – kuparimaski alentaa SARS-CoV-2 viruksen kykyä infektoida ( tai infektiotehoa ) yli 99,9% 1 minuutin kuluessa kosketuksesta.

 

KÄYTTÖOHJEET:

Kuparimaski on helppo laittaa kasvoille. Se asettuu  ja pysyy tiiviisti kasvoja muotoiltavan nenäklipsin ja joustavien korvalenkkien ansiosta.

1. Käsittele kasvomaskia aina puhtain käsin

2. Kiinnitä maski kasvoille korvalenkkien avulla  puoli ulospäin

3. Vedä maskin alareuna leuan alle nenäklipsistä toisella kädellä tukien

4. Paina nenäklipsi tiiviisti nenänvarteen.Maskin pitää peittää suu ja nenä.Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja

5. Älä koskettele maskia turhaan käyttäessäsi sitä.

6. Poista maski puhtailla käsillä korvalenkeistä vetämällä

7. Älä käytä maskia jos se on repeytynyt, siinä on reikiä tai se on muutoin vaurioitunut.Rikkinäinen maski voi vaikuttaa suojauksen tehoon

8.Hävitä maski jos et enään tarvise sitä

9. Jos käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä vaihda maski tai lopeta sen käyttö

10. Kuivaa maski litteänä. ( Ei saa pestä tai keittää vedellä! )

 

VOIT KÄYTTÄÄ SUOJAMASKIA SEURAAVIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN:

* Suojataksesi muut ihmiset ja ympäristö sekä estääksesi oman hengitysilman leviämisen

* Käytä maskia esim. asioidessasi kaupoissa, liikekeskuksissa, pankissa, junissa, metroissa, busseilla liikkuessa ja julkisissa tiloissa.

* Jos sinä kuulut riskiryhmään, tai olet muuten flunssainen