UUTUUS! Desinfioiva käsivoide 75ml, Garcin Bambu + valkoinen myskin tuoksu. Myös miehille!

9,50  sis. alv

Ainutlaatuinen koostumus. Desinfioiva – ja  samalla hoitava käsivoide. Ei sisällä hajusteita ja väriaineita.Hyvin imeytyvä, ei jätä käsiä tahmaiseksi.

TAKUU: Annamme tuotteelle takuun. Jos et jostain syystä pidä tuotteesta, voit lähettää tuotteen takaisin ja palautamme tuotteen ostohinnan takaisin tilillesi. Palautusehtona on, että tuotetta ei ole käytetty alle puolen välin tuubin tilavuudesta.

 

Toimitus:
Ilmainen toimitus & palautus

yli 60€ tilauksille

044-783 7321

arkisin klo 8 - 17

Oletko yritysasiakas?

Soita 044-783 7321, käydään tarpeesi läpi

Nopea toimitus

Toimitus 3-10 arkipäivää tilauksesta

Kuvaus

UUTUUS TUOTE!: Desinfioiva käsivoide jolla on myös hoitava ominaisuus. Tuoksuna miellyttävä  bambu + valkoinen myski.  Huom! SOPII MYÖS MIEHILLE! Hoitava hydroalkoholivoide käsien desinfiointiin.  Nopeatehoinen tuote tuhoaa virukset, bakteerit, ja hiivat yhdessä minuutissa. Tehoaa mm. koronavirukseen. Sisältää ihoa hoitavia aineosia, kuten jojoba – ja kookosöljyä, jotka ovat tunnettuja ihoa ravitsevitsevista ja rauhoittavista  ominaisuuksistaan. Hyvin imeytyvä, ei jätä käsiä tahmaiseksi.

TUOTTEEN EDUT:

  • 75ml  tuubin voit ottaa lentokoneen matkustamoon käsimatkatavaroiden mukana
  • Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita
  • Miellyttävän tuntuinen
  • Hyvin imeytyvä. Ei jätä käsiä tahmaiseksi
  • Helppo kuljettaa mukana
  • Sopii myös miehille, älkää aristelko käyttöä!

 

KÄYTTÖOHJE:

Annostele kuiviin käsiin 4ml Garcin käsivoidetta ja hiero käsiä 60 sekunnin ajan, kunnes voide on kokonaan imeytynyt ja iho tuntuu kuivalta.